Wij zijn een asbest probleem oplosser

In essentie zijn wij een asbest probleem oplosser. Wij kunnen voor u een asbestproject van begin tot het eind begeleiden. Daarnaast staan we met raad en daad klaar voor zowel particulieren maar ook voor gespecialiseerde asbestinventarisatiebureaus. 

voor wie
werken wij?

Asbest inventarisatie bureaus ondersteunen

Heeft u een asbestinventarisatie bureau, maar heeft u niet de juiste specialist beschikbaar voor uw onderzoek. Bel AEPO voor de oplossing.

Asbest saneerders selecteren

Heeft u al een asbestinventarisatie rapport en bent u op zoek naar een goede asbest saneerder? Bel AEPO voor de juiste adviezen. Voor elke sector zijn er gespecialiseerde bedrijven.

Particulieren
onderzoek en advies

Schakelt u als particulier AEPO in voor een asbest inventarisatie, dan krijgt u er standaard 3 vrijblijvende asbest saneer offertes bij. AEPO werkt alleen samen met betrouwbare en professionele bedrijven.

Globaal vooronderzoek
Ook kunt u gebruik maken van de optie om in uw pand een globaal onderzoek uit te laten voeren ruim voordat u een aanvraag doet voor sloop of verbouw. In dit globale onderzoek wordt uw pand geïnspecteerd en worden er geen monsters genomen. U krijgt een lijst met aandachtspunten waar mogelijk asbest in verwerkt kan zitten. Hiermee kunt u een globale kostenraming maken voor de uit te voeren werkzaamheden en kan dit ruim voor de werkvoorbereiding niet meer voor onaangename verassingen zorgen. U kunt dit document bij de officiële asbestinventarisatie overhandigen aan uw asbestinventarisatiebureau.
Michel Wouters
DIA